Travel Heroes – bästa tomten för resenärer

Imorgon är det julafton, en vacker högtid som aldrig tidigare gått mig så obemärkt förbi som i år. Alla granar, vacker belysning och god julmat har trängts bort av allt som måste göras inför min resa. Det enda juliga som återstår är stressen – typiskt. Att inhandla julklappar är svårast med julen. Inte nog med att jag alltid är en av de som är ute i sista minuten, jag vill att presenterna jag köper ska vara personliga också. Att bara gå in i en affär och köpa prylar utan eftertanke känns onödigt. Har prylarna inget emotionellt värde för mottagaren hamnar de ändå bara på hög någonstans innan de glöms bort. Om jag har gott om tid försöker jag göra egna presenter till mina nära och kära, något sådant blir det inte i år.

Efter några timmar på stan vart presenterna ordnade i alla fall. Resten av dagen spenderades hos skatteverket för att klargöra hur jag ska göra min deklaration i år när jag inte är hemma, hos teknikmagasinet för att inköpa en Sim-card-cutter, hos fotografen för att fixa passfoton till mitt visum och i mataffären för att inhandla ingredienser till julmaten som jag står för i år – hemlagade köttbullar och egenkokad julgröt.

travel heroesVäl hemkommen fick jag en väldigt trevlig överraskning. Jag har nämligen fått researtiklar av min nya sponsor – Travel Heroes! Som den mest givmilda tomten har Travel Heroes givit mig ett par väldigt händiga saker som jag kommer ta med mig på min kinaresa och ha enormt mycket nytta av. I paketet från dem låg en smidig reseadapter som funkar i hela världen, ett myntbälte i siden och en uppblåsbar nackkudde och säkert kommer göra min flygresa lite bekvämare. Om du är på väg ut i den stora världen bör du stanna till hos TravelHeroes webbutik innan, då är du redo för äventyr sedan! Inte nog med att det är Sveriges största resebutik, sakerna de säljer är väldigt smidiga och ibland svåra att hitta i andra butiker. Reseadaptern jag fick har till exempel USB-uttag vilket är precis det jag behöver för att kunna ladda min telefon och tangentbord. Personalen verkar också väldigt beresta. Praktisk erfarenhet om vilka prylar som faktisk passar för resor gör dem extra pålitliga tycker jag.

reseprylarHär är en bild på mina underbara presenter. Om du vill vara med när jag använder dem tycker jag att du ska fortsätta läsa min reseblogg. Om du har en iPhone eller Android kan du prenumerera på mina inlägg genom RSS.

Nu ska jag ner i köket och börja med köttbullssmeten. Om jag vill bli klar med dem innan jul är det dags nu, 1Kg köttbullar tar lång tid att rulla. I övrigt så önskar jag dig en fantastiskt god jul imorgon. Jag hoppas på att kunna skriva ett inlägg under julafton, så har du några minuter över mellan glöggen och kalle anka – spana in killensomdrog.se!

+Andreas Sjöblom

2 reaktion på “Travel Heroes – bästa tomten för resenärer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *