Det bästa med juldagen

Är absolut alla goda matrester ifrån julbordet! Ikväll blir det köttbullar,  brunsås och potatis med rårörda lingon – fantastiskt gott! Efter det blir det en skål med gröt och lite sylt tror jag. Chokladaskarna får vänta helt enkelt.

image

I övrigt har dagen bestått av den här resebloggen! Jag har försökt implementera ett smidigt prenumerationssystem för dig som vill följa bloggen på ett smidigare vis. Det går dock knaggligt fram. Allt verkar fungera, utom själva utskicket som jag vill ska ske automatiskt. Jag har ingen möjlighet att manuellt skicka ut mail till varje prenumerant varje gång jag publicerar ett nytt inlägg. Det ordnar sig nog på ett eller annat vis!

Jag hoppas verkligen att din julafton var till belåtenhet,  min var väldigt mysig. Så mysig att det inte blev något inlägg igår fast jag hade något väldigt kul att skriva om, något som rör den här resebloggen faktiskt. Du kommer få läsa om det framöver.

God fortsättning!

+Andreas Sjöblom

2 reaktion på “Det bästa med juldagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *