Det går bra för min reseblogg…

…tack vare dig! Jag har tackat dig som läsare tidigare här på resebloggen, men det tåls att göras ännu en gång. Alla läsningar och kommentarer som lämnas på inläggen får mig att glädjas! 2000 läsningar på en månad är helt okej för en nystartad reseblogg. Jag får också en hel del mail från er läsare via kontaktformuläret, långt fler än vad jag räknade med när jag först startade den här resebloggen, tack för dem också!

Mailen jag får handlar om väldigt olika saker. Några avsändare undrar hur det är att resa i Kina och hur det kommer sig att jag väljer just det resmålet. Andra läsare undrar hur jag fick iden att jobba som engelsklärare och frågar hur de går tillväga för att ta sig till Kina och göra samma sak.

Jag har ju varit i Kina tidigare. Tack vare det och min kampsportsträning kan jag en del om den kinesiska kulturen, men denna resa som jag resebloggar om här är ju inte gjord än. Därför försöker jag svara så ödmjukt som möjligt. Jag vill inte framstå som någon expert på vare sig Kina eller Teach and Travel, för det är jag verkligen inte. Någon galen back-packer-kille som älskar sunkiga vandrarhem och magsjuka är jag inte heller.

Längre fram hoppas jag att den här resebloggen kan ge dig mer utförlig information om hur du genomför en liknande resa, fram till dess får du hålla tillgodo med kuriosa om Kina och mina blandade tankar.

Imorgon blir det ett nytt kvällspass i klädgruvan för min del, förmodligen i övermorgon också. Det känns konstigt när jag tänker på att den lön jag kommer få för dessa pass kommer in på mitt konto när jag är i Kina…

+Andreas Sjöblom

2 reaktion på “Det går bra för min reseblogg…

  1. Åh vilken härlig attityd o blogg ;)

    Det finns nog mycket gott att upptäcka i Kina o ta mé hem – visdom, upplevelser o kulturen – lovely. Lycka till :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *