Framme i Stockholm

Det börjar mörkna en aning nu. Klockan är 15:16 och jag befinner mig på ett fik innanför säkerhetskontrollen. Det vimlar av danskar här! Mitt plan till Kastrup går 18:50 vilket innebär att det blir en ganska lång tids väntan vid gaten. Inte lika lång som jag befarade dock. Det tog lite lägre tid än väntat att hitta incheckningen och vid säkerhetskontrollen beslagtog de min rakgél .Tydligen ska inte sådant ligga i handbagaget – nybörjarfel!

image

Det är lite konstigt att man får göra allt själv på flygplatser. Incheckning och bagagemarkering måste man sköta själv. Incheckning ska du till och med göra hemma. Vad är personalen till för egentligen? Det är nog smidigt för de som flyger ofta, men för oss som inte gör det är det lite förvirrande.

image

Jag känner mig lite nervös, men det kommer nog ändras när jag landar i Peking och ska påbörja själva äventyret. Just nu känner jag mig mest trött, ett vanligt symptom av stress. Jag längtar efter att kunna slappna av, för det känns inte som jag kunnat det den senaste veckan. Resan har varit i mina tankar konstant. Oavsett vad man gör eller vart man är kommer man ofta in i en rutin förr eller senare. En vardag där man inte behöver tänka så mycket på vad man gör. Den vardagen ser jag fram emot. Tyvärr så känns det som den ligger långt bort nu. En månad av utflykter och umgänge med människor från hela världen kommer först.

Jag tänker på folk där hemma, jag hoppas att de ägnar en tanke åt mig också.

PS. Det kommer säkert vara mängder med roliga stavfel på de nästkommande inläggen eftersom min telefon föreslår ord som DEN tycker är bra ibland.

+Andreas Sjöblom

2 reaktion på “Framme i Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *