Haket Kaktos på UIBE

Sitter på haket och stakar mig fram på internet via telefonen. Ibland fungerar det på vissa sidor och ibland inte. Appar verkar ha svårt för att fungera, men jag kom åt internetbanken i alla fall.

image

Vi sitter och väntar på bussen som ska ta oss till en restaurang där vi ska ha en välkomstmiddag ihop. Det ska bli kul! I övrigt har dagen bestått av en hel del information om Kina och hur allt fungerar här. En del nytt men också saker som jag redan visste. Vi fick också träffa våra lärare i engelska, pedagogik och mandarin. De gav oss en hel del som var bra att veta om skolorna och hur det är att vara lärare i detta landet.
image

Jag och Oskar köpte vatten genom att prata Mandarin idag. Det gick bra och kändes häftigt. Jag avundas de västerlänningar som går omkring på campus och pratar mandarin flytande. Jag vill också kunna!

+Andreas Sjöblom

2 reaktion på “Haket Kaktos på UIBE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *