Hänt tidigare: Kinesiska muren

Jag har en hel del händelser att dela med mig av från min tid tillsammans med de andra i Peking, händelser som jag inte haft tid att lägga upp på resebloggen tidigare. Så ser du en rubrik som är märkt ”Hänt tidigare” så vet du att det är ett inlägg som borde publicerats för några veckor eller månader sedan.

wpid-IMAG0896.jpg

Detta inlägget kommer inte innehålla så mycket text eftersom det handlar om vår utflykt till den kinesiska muren. Jag valde att filma en hel del där istället. Om en bild säger mer än 1000 ord säger en video utan tvekan mer än 10000 ord. Kanske hamnar de lite huller om buller, men men.. håll till godo!

I den första videon ovan säger jag att vi ska dit upp, sedan visar jag ett vakttorn. Det är inte sant.. efter det vakttornet fanns det 5 till ännu högre upp!

Filmerna kommer från en utflyktsdag som vi hade den sista veckan innan vi började vår lärarpraktik på en av pekings skolor. Du har säkert läst om det tidigare om du är en trogen besökare. Vi besökte även himmelska fridens torg på denna utflyktsdag. Här får du en liten bonusvideo från den delen också!

Det känns lite sorgligt att titta på videorna för min del eftersom jag längtar tillbaka till Peking och människorna som jag spenderade en månad med där. Några är kvar i Peking än, men bara en ifrån Sverige. Jag hoppas verkligen på att få se dem alla igen om några månader då vår praktik är slut. Alla svenskar har ju likadana returbiljetter.

IMAG0890

+Andreas Sjöblom

6 reaktion på “Hänt tidigare: Kinesiska muren

  1. Vad kul att du fortfarande uppdaterar bloggen så bra Andreas! Kul att få läsa om hur du har det. Jag kikar in lite då och då för att kolla läget.
    Jag håller ordning på Peking tills vi ses igen! Och om du vill komma till Peking över en helg eller så vet du vem du ska höra av dig till, annars ses vi som sagt den 14 juli!
    Kram

  2. coolt o va däruppe! ser jättehäftigt ut, men jag som har sånt dåligt tålamod hade nog bara blivit förbannad av alla dom där trapporna, haha.

    • Jag tycker verkligen att du ska ta chansen Christine. De är en upplevelse att gå på en av jordens underverk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *