Med sommaren kommer längtan

IMAG1498Glad midsommar på dig! Om det inte hade varit för hälsningarna jag fått på facebook och skype hade denna midsommar gått obemärkt förbi för min del. Jag firade den inte på något speciellt vis, midsommar har aldrig varit något märkvärdigt för mig. Jag såg dock på en väldigt svensk dokumentär på svtplay som fick mig att längta hem en aning. Den heter Med sommaren kommer längtan och du kan se den genom att klicka på länken.

Min telefon flippade ur för ett par dagar sedan. Efter ett par återställningar var telefonen helt rensad på bilder, appar och dokument. Allt som återstod var problemet som gör att telefonen inte vill ladda. Jag kommer få lämna in den när jag kommer hem igen. Dessutom gick vår trådlösa router åt skogen när det åskade senast. Jag har med andra ord ingen tillgång till telefon eller internet i lägenheten. Jag har fått låna Laonas dator så jag kan göra mina lektionsplaneringar för den sista veckan som lärare. Det är faktiskt bara en vecka kvar som lärare för min del, efter det återstår tre veckor ledigt innan jag flyger hem till Sverige igen. Vad som händer sedan är ännu ett mysterium.

+Andreas Sjöblom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *