Mitt första assignment

För att bli godkända på utbildningen måste vi lämna in och få godkänt på 5 assignments , jag blev precis klar med renskrivningen av det första! Känns väldigt bra. Det handlar om grundläggande aktivitetsplanering av muntliga övningar. Egentligen är det inte så svårt, men jag tycker det är jobbigt att inte veta precis hur de vill ha det. De vill att vi ska vara utförliga och följa exempel som de givit oss, men samtidigt får det inte vara mer än två sidor.

Allt måste skrivas för hand, vilket är sjukt jobbigt! Jag är väldigt ovan vid att skriva för hand så det går både långsamt och är utmattande. Lite småfel blir det också här och var. Fick göra om den tabell du ser på bilden 3 gånger för att all text skulle få plats. Tillslut lyckades jag få till det någorlunda. Ska lägga till lite färg på rubrikerna också, det livar alltid upp pedagogiken en aning.
image

Det känns som jag blev först klar med min uppgift av alla här, men det är nog bara för att jag och min rumskompis satt med 80% av uppgiften igår kväll så det fanns inte jättemycket kvar att göra på den idag. Jag antar att de flesta andra gick och la sig. Det märks väldigt tydligt hur många vill skjuta på uppgiften så länge som möjligt, det är ju ett rätt bekant beteende när det kommer till studier. Man kommer på saker som bara ”måste” göras just ikväll som bara ”måste” gå före pluggandet. Vi har varit här i 1½ vecka och just ikväll kom nästan alla på att de var tvungna att tvätta! Det bara ”måste” göras. Min rumskompis erbjöd sig till och med att ta min tvätt också, vilket var väldigt snällt av honom såklart. Jag gav honom ett par strumpor och kallingar att tvätta.

Vi pratade om att gå till ett nyfunnen ställe och äta pizza ikväll, men jag tror folk kommer sitta med assignment 1 och kanske 2 hela natten. Jag kommer nog börja på assignment 2 och sedan se på film eller något.

Pizza lär det inte bli…

+Andreas Sjöblom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *