Prenumerera på min reseblogg du också!

Äntligen! Det tog lite kodande, en hel del vilja och massa våld för att få systemet att fungera, men nu kan du som läsare äntligen prenumerera på mina resebloggsinlägg via mail! Mycket passande eftersom vi blir fler och fler läsare – superkul! Vi är redan ett trevlig gäng med läsare som prenumererar på inläggen just nu och du kan bli en av oss genom att fylla i formuläret nedan eller det smidigare fältet i panelen till höger och klicka på Prenumerera! :)

Genom att prenumerera på Killen som drog får du ett litet fint mail när ett nytt inlägg har publicerats, vilket gör att du aldrig missar ett intressant inlägg. Sådana här system för att prenumerera på blogginlägg finns på många bloggar, men på den här resebloggen är det extra viktigt och bekvämt eftersom jag publicerar mina inlägg något oregelbundet just nu och mer oregelbundet lär det bli när jag är på resande fot. Om du är en av oss prenumeranter är du med på äventyret även om du inte besöker resebloggen varje dag.

reseblogg kina

Självklart kommer ingen reklam eller spam hamna i din inkorg om du väljer att prenumerera och självklart kan du avsluta din prenumeration genom ett enkelt klick om du av någon anledning inte skulle vilja följa äventyret längre. Där emot kommer du få tillgång till lite extramaterial i form av tankar och bilder som jag kanske inte har tid eller möjlighet att skriva ett helt inlägg om på resebloggen.

Så! Fyll formuläret nedan med ditt namn och E-post så blir ditt läsande av den här resebloggen mycket smidigare och roligare!

[wysija_form id=”2″]

+Andreas Sjöblom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *