Om killen som drog

DSC00907 Hemsidan som du befinner dig på just nu heter Killen som drog och är en reseblogg som skrivs av mig, en svensk kille vid namn Andréas Sjöblom.

Under en längre tid har jag gått och tänkt på att göra verklighet av den gamla klyschan att ”bara dra” ifrån vardagslivet för att söka äventyr och personlig utveckling någon annan stans i världen. Nu pallar jag inte med vardagen längre och tänker därför göra slag i saken genom dra till Kina (7,054 km bort) där min plan är att jobba som engelsklärare! På denna reseblogg kan du således läsa om mina förberedelser inför resan och självklart följa själva äventyret. I skrivande stund har jag ingen aning om hur min tillgång till internet kommer att se ut när jag reser omkring i Kina, men jag hoppas att mina uppdateringar kommer publiceras någorlunda regelbundet. Jag kommer resa via organisationen GoXplore.

reseblogg kinaJag hoppas verkligen att du följer min reseblogg! Skicka mig gärna mail genom kontaktformuläret eller skriv en hälsning via en kommentar på ett inlägg.

Så! Fyll formuläret nedan med ditt namn och E-post så blir ditt läsande av den här resebloggen mycket smidigare och roligare!

[wysija_form id=”2″]