Tack till Reseguiden för en fin julklapp

Det var ett tag sedan nu, men jag tycker ändå det är värt att nämna för det var en väldigt fin gest. För någon månad sedan blev jag utsedd till veckans reseblogg av siten Reseguiden.se, om du inte läst inlägget om det så finns det att tillgå här. Några veckor innan jul hjälpte jag Paulina på reseguiden.se med att utforma en prisvimpel som de kan använda på sin blogg när de utser bra resebloggar i framtiden. Ett par dagar innan jul fick jag hem ett brev som jag blev glatt överraskad av när jag öppnat det. Här är vad som låg inuti…

reseguiden

Underbart att det finns snälla människor och ännu mer underbart är det när de driver en snygg och informativ sida hemsida för alla resesugna! Ta en gärna en titt på Reseguiden.se om du ska ut och resa. Jag använde deras smidiga tjänst för att hitta den billigaste flygbiljetten mellan Göteborg och Stockholm. Det var dags att boka en sådan nu när det bara är 14 dagar kvar i Sverige. Tiden går alldeles för fort och jag känner av resefebern ordentligt nu..

+Andreas Sjöblom

4 reaktion på “Tack till Reseguiden för en fin julklapp

 1. Vad fint gjort!

  Ibland kan man bli glatt överraskad att det finns en del goda människor som visar sin uppskattning. Sådana växer inte på träd minsann. Ska ta en titt på deras sida.

  Gott nytt!

 2. Hej! Hittade hit via en kompis, Bimban!
  Jag var i Kina jul-nyår 2006-07, och besökte då bla Hainan och Shanghai. Konstraster när det gällde klimat.
  Resan var en upplevelse som jag bär med mig resten av livet. Vi var en grupp folkdansare som åkte, och hade en kinesiska bosatt i Sverige som guide.
  Ser framemot att få ta del av ditt nya liv i Kina!
  Sysslar som du med hemsidor, mailmallar och är en kodnörd, men helt på privat plan. Har hålit på med detta i 10 år.
  Karin

  • Välkommen hit Karin! :D Jättekul att du följer min resa och att vi har samma intressen dessutom. Jag spanade in din hemsida – jättefin! Det ser ut som du lagt ner en hel del jobb på den. Din resa låter som en underbar upplevelse. Det är kul att höra ifrån andra som varit i landet under en längre period och gillat det. Det får mig taggad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *