Tiden står still i klädgruvan

Just nu är det rast i klädgruvan, så jag tänkte skriva ett kort litet inlägg för att fördriva tiden en aning. Det är en oerhört seg dag idag. Tydligen har prognoserna för orderingången slagit lite fel här, vilket innebär att vi inte har så mycket att göra. Det är soft att snacka lite med kollegorna samtidigt som vi städar undan lådor och skräp i gångarna, men tiden går samtidigt väldigt långsamt.

image

Jag jobbar dag under den kommande veckan. Det är inte så långt kvar tills terminen i kampsportsklubben är slut och jag vill hinna vara med på de sista träningarna. Dagspassen ger mig möjlighet till det.

Nu är det dags att återgå till jobbet. Det är exakt en månad kvar tills jag åker till Kina idag..

+Andreas Sjöblom

3 reaktion på “Tiden står still i klädgruvan

    • Hej Angela! Ja, den kommer med brådskande steg kan jag lova :P Känns lite olustigt nästan, fast det kanske hör till en lång resa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *