Jag är utsedd till veckans reseblogg!

Jag vaknade till ett väldigt trevligt mail igår. Paulina, som mailet kom ifrån, jobbar som Social Media Manager på Reseguiden.se och hon berättade att jag har blivit utsedd till veckans reseblogg hos dem! Hon frågade lite kort om min kommande resa till Kina, jag besvarade allt igår efter mitt pass i klädkruvan och idag publicerades artikeln om Killen som drog på deras egna blogg – vilken ära! Här är en länk till artikeln om min reseblogg

reseblogg boråsReseguiden.se är en väldigt intressant sida tycker jag. Inte nog med att de har ett enormt reseforum där resor över hela världen diskuteras. Man kan också jämföra priser på olika hotell och flygresor genom deras smarta system.

Jag läste en hel del på reseguiden tidigare, innan jag bestämt mig för att åka till Kina. Forumet är väldigt behjälpligt och ger olika bilder av hur det är att jobba i Kina. Somliga tycker det var underbart, andra var mer frågande till idén. Jag blev i vilket fall ännu mer inspirerad till att åka tack vare dem, så jag tycker verkligen att du ska ge reseguiden.se ett besök om du planerar en resa någonstans!

I övrigt på schemat står idag; träff med vän på stan och lagom lyxig restaurangmat på kvällen. Min mor fyllde år i veckan, därför är det på sin plats med lite firande. Vi är ett gäng på 5 som ska ta henne till ett nytt ställe i Borås. Jag har aldrig varit där, men hoppas på att det blir bra. Restaurangen ligger där Svenska Krogen låg tidigare – en mycket dyrt matställe.

Min syster frågade mig vart vi skulle ta min mor på hennes födelsedag och jag hade inga bra förslag. Efter att ha jobbat på kontor inne i stan under 2 år är jag trött på alla restauranger som finns. Jag tänkte inte på att det har öppnat en ny i Textile Fashion Center vid Högskolan i Borås. Den hade jag velat prova ikväll, men det får väl bli en annan dag när jag inte var snabb nog med förslagen.

Hoppas att du får en underbar fredag också. Vi hörs snart igen!

+Andreas Sjöblom

2 reaktion på “Jag är utsedd till veckans reseblogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *